Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Fruktsyror (Alfahydroxysyror) är naturligt förekommande, ofarliga syror som finns i frukter och grönsaker. Behandling med AHA ger en snabb, rengörande effekt. Syrorna är mycket verksamma och har en djupgående effekt genom att huden får en peeling där döda hudsceller stöts bort och cellförnyelsen stimuleras. På så sätt lyfts orenheter upp från djupet. För varje behandling får huden en fräschare ton. Dessutom är det medicinskt bevisat att dessa syror bromsar hudens åldrande och ökar fukten i huden.

 Frågor och svar om kemisk peeling:

Hur ser jag ut efter en kemisk peeling, när kan jag gå till arbetet?

Man kan gå direkt tillbaka till arbetet med endast en lätt hudrodnad som går att pudra över. Undantag är de allra starkaste peelerna där man kan vara mer röd första dagen och där man dag 3-7 kan ha en fjällning i huden som gör att man behöver smörja in sig och sminka över. Vår erfarenhet är dock att man kan gå till arbetet även då.

Varför hjälper kemisk peeling mot acne?

Acne beror på en överproduktion av talg, och talgen ligger ofta instängd i talgkörteln på grund av en liten propp av keratin som stänger till öppningen. Peelen löser upp den proppen och instängt talg på djupet kan tömmas ut istället för att omvandlas till finnar och utslag.

Jag har fått bruna fläckar i ansiktet när jag var gravid. Hur skall jag behandla det?

Melasma och andra hormonella pigmentfläckar bör behandlas med kemisk peeling, eftersom IPL och laser kan förvärra melasma istället. Vid behandlingen gör man huden mottaglig genom aha-syror och använder pigmentreglerande ämnen som phyticsyra och kojicsyra för att både bleka ner pigmentfläckarna och för att stabilisera pigmentbildningen i pigmentcellerna så att man förebygger framtida pigmentfläckar.

Vad kan kemisk peeling åstadkomma?

En AHA-syra är en lite svagare fruktsyra medan ex. TCA-syran är starkare. Efter en behandling blir huden blir lenare och dess porer drar ihop sig. Även vissa mindre och ytliga rynkor liksom pigmentförändringar kan försvinna i och med behandlingen. Slutresultatet blir att huden får ett fräschare, slätare och yngre utseende.

Du kan förbättra:

  • Acne och acneärr

  • Åldersfläckar och solfläckar

  • Fina linjer och rynkor

  • Fräknar

  • Ojämn hudpigmentering

  • Grov hud och fjällande hud

  • Ärr

  • Solskadad hud

PRISLISTA KEMISK PEELING

Ansikte                                           650:-

Ansikte, hals                                 800:-

Ansikte, hals, dekolletage        1000:-

Händer                                           500:-

Kur: Betala fem behandlingar få den sjätte gratis.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.