Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
  • IPL är baserat på selektiv absorbering av ljus. Ljusets energi absorberas av hudens pigment när det passerar hudens epidermis. Detta medför en viss risk för mörka hudtyper. Eftersom ljuset har väldigt hög energi kan ljusa missfärgningar uppstå i huden. Med vanlig IPL reflekteras eller bryts cirka 60 % av ljuset. Det innebär att bättre resultat kräver ökad energi, vilket i sin tur leder till en större risk.
  • Med vår maskin som använder båda fördelarna med IPL och RF. Behandlingsområdets och den övriga hudens motstånd varierar beroende på selektiviteten av huden. Detta betyder att biverkningarna och de obehagliga stickningarna från IPL undviks. Utstrålarens behagliga kyla neutraliserar värmen från IPL och ökar hudens resistans. Detta leder i sin tur till en balanserad och säker upptagning av ljusenergin och ett bättre resultat. Maskinen tillåter oss att behandla med hög effekt och minimal Smärta utan biverkningar .
  • Behandlingen blir snabbare, säkrare, nästan ingen smärta och ger en permanent reducering av hår efter färre antal behandlingar jämfört med vanlig IPL. Det innebär mindre kostnad för dig.
  • Med vanlig IPL är risken större för brännmärken. Detta beror på att i vanlig IPL fokuseras energifördelningen på den första pulsen. Men med vår Laser maskin används en jämn energimängd under hela behandlingen.
  • Maskinen som vi jobbar med till skillnad från vanlig IPL filtrerar violett och infrarött ljus som utstrålas och drar åt sig vätska från huden, så uppkommer inga sidoeffekter.
  • Tack vare den smarta tekniken så kan behandlingen utföras även under sommaren och även på personer med mörk hy till skillnad från andra metoder.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.