SHR HÅRBORTTAGNING

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

SHR Hårborttagning

LASER SHR ( Super Hair Removal)

Teknik för alla. SHR Epil Motion är effektivt oavsett hudens fototyp, hårtyp och -färg. Med denna teknik är även solbränna ingen kontraindikation. Man kan behandla alla kroppsdelar hos både kvinnor och män. Behandlingar kan utföras året runt utan någon påtvingad paus över sommaren. Genom att eliminera smärta vid behandling kan även högkänsliga övertygas om att permanent bli av med envisa hårstrån på lätt sätt.

Ett hårstrå har 3 olika växtfaser och beroende på vilken fas det befinner sig i kommer det att förstöras eller återkomma. Därför behövs upprepade behandlingar för ett permanent och tillfredsställande resultat. Alla människor har även vilande hårsäckar som kan börja producera hår när som helst. Eftersom inget hår växer där i nuläget kan det inte behandlas. Hur många behandlingar som behövs är individuellt och beror dels på vilket område som behandlas och på vem som behandlas.

Återbesök behövs efter ca 1 månad och vanligtvis krävs 5 – 8 behandlingar för att ta bort allt hår. I ansiktet tar det generellt fler behandlingar att ta bort hår än på kroppen.

Under de närmaste 10-20 dagarna kommer det verka som om håret fortfarande växer. Detta är normalt. Därefter kommer håret att ramla av. Det behandlade området är sedan fritt ifrån hår under en period. Efter ett antal behandlingar växer håret långsammare och blir finare och finare. Hur många behandlingar som behövs för att reducera håret varierar från individ till individ. Det är inte säkert att 100 % av håret kommer att försvinna för alltid. Det är möjligt att vilande hårsäckar ”vaknar” efter flera år och då kan du behöva behandla även dessa om du önskar reducera detta hår permanent.

Under behandlingen kan du känna en lätt snärtande eller brännande känsla. Denna lätt brännande känsla kan bestå flera timmar efter avslutad behandling. I vissa fall kan en lätt rodnad uppstå. Detta är en normal reaktion.

Huden, liksom hårsäcken, innehåller också melanin, därför ska man på huden med mycket pigment behandlas (solbränd hud, mörk eller svart hud) göra ett ”spot-test” på ett litet område. Därefter undersöks resultatet efter 15 dagar.

Om följande rekommendationer följs är det mycket ovanligt att något av följande inträffar:

– Hyper pigmentering

– Ytliga brännskador

 

Före behandlingen

– Man ska råka av platsen som ska behandlas, tre dagar innan, men lämna några hårstrån för att kunna göra en bedömning av hårets kvalite

– Använd inte pincett för att försöka avlägsna hår och undvik att vaxa dig åtminstonde 2 veckor innan behandlingen (inte mellan behandlingar heller)

– Du får inte äta några hudförtunnande mediciner om du skall kunna behandlas

 

Efter behandlingen

– 2-3 veckor efter lossnar det lilla håranlag som fins kvar.

– Om du finner det nödvändigt, kan du raka dig på behandlat område

 

Kontra indikationer

– Misstänkta hud blemmor

– Om patienten haft någon form av tumör

– Gravida kvinnor

– Diabetiker

– Pace-maker användare

– Epilepsi

– Blödarsjuka

– Antikoagulerande medicin

– Hudförtunnande medicin

– Hudsjukdom (herpes, psoriasis, acne)

Prislista

Ansikte 600 Kr
Ansikte + Hals  750 Kr
Överläpp 250 Kr
Polisnger 300 Kr
Haka 300 Kr
Överläpp + Haka 400 Kr
Hals/Nacke 400 Kr
Hela armar 1000 Kr
Under armar 700 Kr
Armhålor 400 Kr
Händer 350 Kr
Axlar 400 Kr
Rygg 1500 Kr
Svank 600 Kr
Rumpa 600 Kr
Bröstkorg 650 Kr
Bröstvårtor 250 Kr
Magsträng 300 Kr
Mage 600 Kr
Bikinilinje (Brasiliansk) 700 Kr
Hela Ben 1800 Kr
Under ben (vader+Fötter) 1000 Kr
Lår 1100 Kr
Tår 200 Kr
  • Hela kroppen 4500:-
  • Bikinilinje(Brasiliansk) + Armhålor 1000:-
  • 4 Behandlingar av Ansikte + Hals 2500:-
  • 4 Behandlingar av Bikini(brasiliansk) + Armhålor 3500:-
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.