SHR Permanent Hårborttagning

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ta bort generande hårväxt med shr Laser
Generande hårväxt har länge varit ett problem för både kvinnor och män. Det finns många metoder för hårborttagning men ett av problemen är att hårborttagningen ofta bara är tillfällig. Den snabbaste och mest effektiva metoden för permanent hårborttagning är SHR, intensivt pulserat ljus. Med hårborttagning med SHR blir du av med din generande hårväxt för gott.
Stora ytor kan behandlas snabbt och betydligt snabbare än med de allra flesta andra …metoder. Behandlingen är dessutom mindre smärtsamt än andra traditionella hårborttagningsmetoder. Resultatet är dokumenterat mycket gott med mycket långvarig effekt (kallas ofta för permanent resultat).
Varför behövs det flera behandlingar?
På de flesta ställen på kroppen är 20-30% av hårstråna i tillväxtfas och det är dessa hårsäckar som förstörs vid hårborttagningsbehandlingen. De hårstrån som är i vilofas ramlar också av ca 2 veckor efter hårbortagningsbehandlingen men där växer det upp nya strån efter 1-2 månader och det är dags för en ny behandling.
nformation om IPL Maskinen

Information om IPL Maskinen

  • IPL är baserat på selektiv absorbering av ljus. Ljusets energi absorberas av hudens pigment när det passerar hudens epidermis. Detta medför en viss risk för mörka hudtyper. Eftersom ljuset har väldigt hög energi kan ljusa missfärgningar uppstå i huden. Med vanlig IPL reflekteras eller bryts cirka 60 % av ljuset. Det innebär att bättre resultat kräver ökad energi, vilket i sin tur leder till en större risk.
  • Med vår maskin som använder båda fördelarna med IPL och RF. Behandlingsområdets och den övriga hudens motstånd varierar beroende på selektiviteten av huden. Detta betyder att biverkningarna och de obehagliga stickningarna från IPL undviks. Utstrålarens behagliga kyla neutraliserar värmen från IPL och ökar hudens resistans. Detta leder i sin tur till en balanserad och säker upptagning av ljusenergin och ett bättre resultat. Maskinen tillåter oss att behandla med hög effekt och minimal Smärta utan biverkningar.
  • Behandlingen blir snabbare, säkrare, nästan ingen smärta och ger en permanent reducering av hår efter färre antal behandlingar jämfört med vanlig IPL. Det innebär mindre kostnad för dig.
  • Med vanlig IPL är risken större för brännmärken. Detta beror på att i vanlig IPL fokuseras energifördelningen på den första pulsen. Men med vår Laser maskin används en jämn energimängd under hela behandlingen.
  • Maskinen som vi jobbar med till skillnad från vanlig IPL filtrerar violett och infrarött ljus som utstrålas och drar åt sig vätska från huden, så uppkommer inga sidoeffekter.
  • Tack vare den smarta tekniken så kan behandlingen utföras även under sommaren och även på personer med mörk hy till skillnad från andra metoder.

Prislista

Ansikte 600 Kr
Ansikte + Hals  750 Kr
Överläpp 250 Kr
Polisnger 300 Kr
Haka 300 Kr
Överläpp + Haka 400 Kr
Hals/Nacke 400 Kr
Hela armar 1000 Kr
Under armar 700 Kr
Armhålor 400 Kr
Händer 350 Kr
Axlar 400 Kr
Rygg 1500 Kr
Svank 600 Kr
Rumpa 600 Kr
Bröstkorg 650 Kr
Bröstvårtor 250 Kr
Magsträng 300 Kr
Mage 600 Kr
Bikinilinje (Brasiliansk) 700 Kr
Hela Ben 1800 Kr
Under ben (vader+Fötter) 1000 Kr
Lår 1100 Kr
Tår 200 Kr
  • Hela kroppen 4500:-
  • Bikinilinje(Brasiliansk) + Armhålor 1000:-
  • 4 Behandlingar av Ansikte + Hals 2500:-
  • 4 Behandlingar av Bikini(brasiliansk) + Armhålor 3500:-
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.